Ipolyinfo.com okostelefonon is!

Programok

október 13.

Balassagyarmat

Mozdulj, Gyarmat!

Czene Attilával

 

november 30.

Blassagyarmat

L.A. on my mind

Borlai Gergő

Alapi István

Szappanos György

 

december 29-30.

Balassagyarmat

JazzOn!

12.29.: Organism, Garami Funky Stuff

12.30.: Takács Nikolas

Elkészült a felújított és kibővített terényi körzeti orvosi rendelő

A terényi székhelyű körzeti egészségügyi alapellátó székhely felújítására és fejlesztésére nyert pályázati támogatást Terény község. A település Szandával alkot közös körzetet.

A több mint 32 millió forint értékű, teljes mértékben támogatott pályázattal érintett épületben orvosi rendelő működik, valamint az orvosi szolgálati lakás is itt van. Ezt az ingatlant, benne a rendelővel és a lakással együtt felújították és bővítették is.

A település képét rontó kerítést elbontották, akadálymentes parkolót alakítottak ki, valamint ugyancsak a közlekedést könnyítő rámpát is építettek az épületbe való bejutáshoz.

Ezzel együtt az ingatlan energetikai fejlesztése is megtörtént: többek között kicserélték az ablakokat és az ajtókat, átalakították a tetőt.

Az épület a hátsó udvari telekrész felé bővült. A meglévő orvosi rendelő funkciója megváltozott, az orvos-beteg közötti tanácsadás céljára tanácsadóként fog tovább funkcionálni. A bővített területen működik majd az orvosi rendelő és itt alakítottak ki egy akadálymentes mellékhelyiséget is.

wifi promo