Ipolyinfo.com okostelefonon is!

Programok

október 13.

Balassagyarmat

Mozdulj, Gyarmat!

Czene Attilával

 

november 30.

Blassagyarmat

L.A. on my mind

Borlai Gergő

Alapi István

Szappanos György

 

december 29-30.

Balassagyarmat

JazzOn!

12.29.: Organism, Garami Funky Stuff

12.30.: Takács Nikolas

Az iskolaépület energetikai korszerűsítésére nyert pályázatot Terény

Az energetikai szempontból elavult terényi iskolaépület megújítására nyert több mint 60 millió forint támogatást a falu önkormányzata. Az elnyert összegből fontos beavatkozásokat végeztek el.

Az összes elöregedett nyílászárót kicserélték a terényi iskola épületén, ráadásul ebben az esetben a fa ablakok magas hőszigetelési értéket képviselnek, amely különösen fontos volt az építkezés során. Az ajtók az ablakrendszerrel kompatbilisen illeszkedők. Az elavult kazánt 42 kW-os modern kondenzációs kazánra cserélték, amely a használati melegvizet is elő tudja állítani. A fűtésrendszerben az elöregedett radiátorokat is újakra cserélték és mostantól helyiségenként szabályozható a hőmérséklet.

Ugyancsak lényeges fejlesztés, hogy az épület azbeszt tartalmú palatetőjét is új égetett agyagcserekre cserélték. Az új tetőre egy 4 kW teljesítményű fotovoltaikus napelemes rendszert is felszereltek, 16 db 250 Wp-s napelem modullal, illetve a rendszer teljesítményéhez megfelelő inverterrel.

Megvalósult az épület főbejáratának akadálymentesítése is, az épületben pedig korszerű akadálymentes illemhelyet is kialakítottak.

wifi promo