Hirdetések

Összeütközött két személyautó péntek este Salgótarjánban, a Budapesti úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A két autóban összesen öt ember utazott, közülük senki sem sérült meg.

Hirdetések

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai letakarították az útpályát, mivel a baleset következtében hűtőfolyadék és törmelék került az úttestre. A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárás volt érvényben.

Az útpadkának ütközött és kitört az egyik kereke egy személygépkocsinak szombaton késő éjjel Balassagyarmaton, az Ady Endre utcában. A jármű a sérülés hatására nem tudta elhagyni az úttestet, forgalmi akadályt képzett. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit és segédkeztek az útról való eltávolításában, majd feltisztították az útra kifolyt olajat. Személyi sérülés nem történt.

Elhagyta az úttestet, a szalagkorlátnak csapódott, majd a fák közé hajtott egy személyautó vasárnap délelőtt a 22-es főúton, Balassagyarmat és Őrhalom között. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Személyi sérülés itt sem történt.