Hirdetések

Szabadidejében sportol, járja a természetet és ezt másnak is meg akarja mutatni; Hasznosi Márk hobbifotós kiállítással mutatja be a csodálatos Nógrádot.

Márk Szécsényben lakik, munkája mellett minden idejét a futással tölti, ami a koronavírus járványon is átsegítette. Mint mondta, sokat számít, ha az ember a nehéz pszichikai időszakban ki tudja mozogni magából a feszültséget.

Hasznosi Márk (fotó: Facebook/Hasznosi Márk)

A ma 45 éves Hasznosi Márk már egy évtizede fotózással is foglalkozik, sportolás közben Nógrád megye olyan részeivel is megismerkedik, amit a legtöbb itt élő talán soha nem lát. Szécsény, Hollókő és Garáb, vagyis a Cserhát dimbes-dombos, fantasztikus világát különféle rejtekhelyről veszi észre, futás közben is feljegyzi ötleteit, majd visszatér és igyekszik elkapni a legjobb pillanatokat.

A felsőtoldi Isten terenye kilátó (fotó: Hasznosi Márk)

A szülővárosában megnyitott kiállítására az elmúlt 2 év legjobb képeit vitte el. Márk úgy fogalmazott: a járvány nagyon inspiráló volt, a korlátozások neki azzal ellenkezőleg éppen a természetre történő nagyobb nyitottságot jelentették. Alkotásaival másoknak is azt üzeni, hogy ha a modern világ bezár, az ember térjen vissza a természethez!