Marketing ajánlatunk

Miért éppen ipolyinfo.com?

A hírek mint az folyó vize, időnként úgy áradnak. Máskor alacsonyabb a vízállás, de sosem szárad ki a meder. A víz az élet elengedhetetlen tápláléka, kevés vagy éppen sok, mindig lehet kezdeni vele valamit. Az Ipolyról sokáig azt mondták, elválaszt. Ma megéljük, hogy összeköt, csak tenni kell a kapcsolatok ápolásáért. Mi vagyunk a forrás, és ott vagyunk a torkolatnál is, szállítjuk a híreket a helyi embereknek, és az ország többi lakója számára.

Kik használják?

Látogatóink többsége Nógrád megyei, 25-50 év közötti. Adataink szerint eddig havonta 50-70 ezer emberhez jutottunk el, akik nagy része rendszeresen visszatér hozzánk.

Hogyan lehet reklámot közzétenni?

Reklám fajták

Banner: kizárólagosan és minden oldalon megjelenő, fix formátumú, állókép hirdetés

Reklám: csak főoldalon látható, változó formátumú, állókép hirdetés

PR cikk: készen kapott, vagy általunk gyártott, szöveget és választás szerint képet, grafikát, audiot, videó tartalmazó összeállítás.

Árak

Egy reklám hatékonyságát nem csak a termék és a szolgáltatás érdekessége vagy hasznossága mutatja meg, hanem a közzétételi hely és idő is befolyásolja. Tudjuk, hogy a pénz mindenkinek fontos, ezért azt szeretnénk, ha nem csak jó árat, hanem jó szolgáltatást is adnánk. Ezért az ipolyinfo.com-on legalább 1 hét időtartamot határoztunk meg minden banner és reklám minimális közlésére.

Az itt feltüntetett listaárak nem tartalmaznak lehetséges kedvezményeket. Bruttó árak, forintban értendők.

Írj nekünk itt, ha hirdetni szeretnél!

Olvasóink száma

0
adatok: MonsterInsights, 2023. február