Marketing ajánlatunk

Hirdetések

Miért éppen ipolyinfo.com?

A hírek mint az folyó vize, időnként úgy áradnak. Máskor alacsonyabb a vízállás, de sosem szárad ki a meder. A víz az élet elengedhetetlen tápláléka, kevés vagy éppen sok, mindig lehet kezdeni vele valamit. Az Ipolyról sokáig azt mondták, elválaszt. Ma megéljük, hogy összeköt, csak tenni kell a kapcsolatok ápolásáért. Mi vagyunk a forrás, és ott vagyunk a torkolatnál is, szállítjuk a híreket a helyi embereknek, és az ország többi lakója számára.

Kik használják?

Látogatóink többsége Nógrád megyei, 25-50 év közötti. Adataink szerint eddig havonta 50-70 ezer emberhez jutottunk el, akik nagy része rendszeresen visszatér hozzánk.

Hogyan lehet reklámot közzétenni?

Reklám fajták

Banner: a legelterjedtebb hirdetési megoldás a banner, amit minden oldalon láthat a közönség. Az állóképként közzétett hirdetés jellemzően kevés adatot tartalmaz, minden esetben javaslunk hozzá landing oldalt, ahol az ügyfelek további információkat ismerhetnek meg a hirdetett szolgáltatásról vagy termékről.

Videó: látványos megoldásokkal nyújtat kiemelkedő nézettséget a rövid reklámvideó, ami főként a hirdetett téma imázsának erősítésére nyújthat igazán jó megoldást.

PR cikk: készen kapott, vagy általunk gyártott, szöveget és választás szerint képet, grafikát, audiot, videó tartalmazó összeállítás.

Politikai hirdetés: a hatályos jogszabályok alapján közzétehető politikai hirdetésekre vonatkozó aktuális tájékoztatónk innen tölthető le.

Árak

Egy reklám hatékonyságát nem csak a termék és a szolgáltatás érdekessége vagy hasznossága mutatja meg, hanem a közzétételi hely és idő is befolyásolja. Tudjuk, hogy a pénz mindenkinek fontos, ezért azt szeretnénk, ha nem csak jó árat, hanem jó szolgáltatást is adnánk. Ezért az ipolyinfo.com-on legalább 1 hét időtartamot határoztunk meg minden banner és reklám minimális közlésére.

Az itt feltüntetett listaárak nem tartalmaznak lehetséges kedvezményeket. Nógrád vármegyei székhelyű vállalkozások számára speciális megjelenéseket is kínálunk. Nettó árak, forintban értendők.

Írj nekünk itt, ha hirdetni szeretnél!

Olvasóink száma

0
adatok: MonsterInsights, 2023. július
Hirdetések