Hirdetések

A Mi Hazánk 2. számú választókerületének országgyűlési képviselő-jelöltje finomított a hangnemen, de még mindig nem ismeri el, hogy ellenünk folytatott lejáratása hazugságra épül.

Hirdetések

Dócs Dávid internetes fórumok bugyraiban tovább folytatja az ipolyinfo.com elleni támadását, azt állítja, hogy a róla közölt cikkünk címéből hiányzik egy szó, ami miatt félreérthető a neki tulajdonított állítás. Ezzel még kevés gond lenne, ha igaz is lenne. Azonban megtudhattuk, mire számíthat az, aki nem hajlandó behódolni neki azonnal: fenyegetés perrel, válogatás nélküli lejárató minősítések és újabb felületes bizonyítási kísérlet.

Március 27-én tisztázó összeállítást közöltünk és bemutattuk az eredetileg megjelent cikk címét. Ez sem volt elég neki, és az egyik fórumon azt állította:

Most már ott van, igen. Akkor meg nem volt ott.

Természetesen, mindenre képesek vagyunk, akár az amerikai Google szervereit is meghekkeljük, hogy csakazért is igazunk legyen, de még ahhoz kéne egy kis pénz. Úgyhogy, egyelőre maradunk a Google ingyen elérhető webcache szolgáltatásánál, amely szemlézi a világszerte megjelent weboldalakat, így az ipolyinfo.com minden oldalát.

A Google webcache 2022. március 13-án készített szemléje.

A 2022. március 12-én megjelent Dócs Dávid: Van az a pénz, amiért a bal oldal mellé áll valaki című írásunkat 2022. március 13-án, greenwichi középidő szerint 1:43:45-kor kereste fel a Google, és megtalálta a Mi Hazánkos jelölttel készült cikket. A szolgáltató adata alapján is kijelenthető, hogy cikkünk azzal a címmel jelent meg, amellyel ma is látható.

És mielőtt Dócs Dávid újra kísérletet tenne a lejáratásra, kérjük őt is, hogy használja ezt a szolgáltatást! Részünkről a téma lezárva, és továbbra is örömmel látjuk őt!