Hirdetések

Gáspár Győző salgótarjáni celeb internetes fórumán osztotta meg a közönséggel, hogy belép a Fideszbe. Azt is megtudtuk, hogy neki megadatott együtt dolgozni Enrique Iglesisassal és Malumával is, de Orbán Viktor a bakancslista netovábbja.

Hirdetések

És egy interjút is adott a Hit Rádióban, csak idézeteket közlünk:

Ha megnézzük, a bal oldalt, most elnézést kérek mindenkitől, de tiszta szívemből mondom: mint ha csak Győzike show látnák.

Száz éves lett Salgótarján, beszélek a kommunikációs igazgatóval: Győzi! Jöttök főzni! Hívunk titeket fellépni! Jöttök majd az ünnepségre! Egész nyáron fesztivál volt. Behülyített, mint annak a rendje, egyszer nem hívtak meg! A feleségemet nem hívták meg főzőbemutatóra. Akkor mit akarok én Salgótarjánban? Salgótarjánban a bal oldal engem kukába rakott! És a Bea legjobb barátnője a polgármesternek a titkárnője! És ő is mondta, hogy ne haragudjatok meg Győzi, de nem hívunk meg titeket! Tudjuk, hogy fideszesek vagytok!

Én mindig azt mondtam, hogy a bakancslistám Enrique Iglesias és Maluma. De rájöttem, hogy nem. A bakancslistám az Orbán Viktor miniszterelnök úr, illetve Szijjártó Péter.