Hirdetések

A mai nap sorsdöntő volt, egymásnak feszültek a táborok, és szoros küzdelemben dőlt el, kire milyen jövő vár. Előre csak annyit: az utolsó pillanatok reményt adhattak volna az eredmények megváltozására. Az ipolyinfo.com azonnal összegyűjtötte a legfontosabbakat, holnap pedig részletes táblázatot is mutatunk majd.

Ez a hétvége sok szempontból fontos volt, a 2022. évi országgyűlési képviselő-választásokon ismét lehetőség volt véleményt nyilvánítani a Kormány munkájáról, egyes vélemények szerint jövőt is választhattak a magyarok. Emellett népszavazást is rendeztek több kérdésben.

Az országgyűlési választásokon túl fontos sporteseményeket is rendeztek, a balassagyarmati szurkolók számára élet-halál harcokat is.

Az NB2-es kézilabda bajnokság északi csoportjában játszó Kábel SE a Budakalász otthonában lépett pályára. A gyarmatiak az 1. helyről, a budakalásziak a 2. helyről várták a vasárnapot.

Budakalász – Kábel SE 20:22

Az NB3-as labdarúgó bajnokság Közép-csoportjában ma 3. helyen áll a gyarmati BSE, ők az 1. helyen álló Kozármislenyhez mentek vendégségbe. A meccset végig vezette a Kozármisleny, míg a 90. percben szépített a BSE. Ha nyert volna a Balassagyarmat, némileg csökkenhetett volna az egyébként nagy távolság a két klub között.

Kozármisleny – BSE 2:1