Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

Balla Mihály, a kormánypártok országgyűlési képviselőjeként folytatja a munkát, aki szerint vannak olyan feladatok a térségben, amelyek megoldása nem halasztható, de összességében jó úton jár a térség. Szerinte az egyik kiemelt munka az M2 autóút bővítése lesz, amelyet néhány éven belül meg kell valósítani.

Balla a választási kampányban azt is mondta: Balassagyarmaton folytatni kell a lakhatás támogatását, a fiatalok számára a fecskelakás programot is példaadónak tekinti és a folytatását javasolja, illetve befektető közreműködésével új lakásokat is építeni kell.

Balla Mihály a Fidesz-KDNP képviselője 1998 óta Nyugat-Nógrád honatyája, és most újabb ciklusát kezdi. Mellett pártlistás szavazatok segítségével Dócs Dávid, a Mi Hazánk politikusa is bejutott az országgyűlésbe.

Dócs Dávid a kampányban arról beszélt: Balassagyarmaton felsőoktatást kell indítani annak érdekében, hogy a fiatalok helyben folytathassák tanulmányaikat, majd pedig nagyobb eséllyel itt is telepedjenek le. Dócs azt is mondta: látni kell, hogy fejlődik Nyugat-Nógrád, de megítélése szerint az ország más területeihez képest nagy lemaradásban van, ennek felszámolását ígérte a választópolgároknak.

Hirdetések