Hirdetések

Az amerikai Fehér Ház korábbi orvosa szerint az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi elnöke nem alkalmas vezetésre mentális problémái miatt. Ronny Johnson, aki az Obama-, majd a Trump-kormány idején is hivatali orvosként dolgozott kijelentette: alkalmatlan Biden.

Hirdetések

Joe Biden néhány napja kemény szavakat használt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel szemben, akit Ukrajnában népirtással vádolt meg. Aztán a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója igazította ki őt: a kormányzat még nem tudja megítélni, mi történik Ukrajnában – jelentette ki Jake Sullivan. Ronny Johnson hivatali orvos szerint azonnal le kell mondjon az elnök, mielőtt neki és Amerikának is súlyosabb problémái lennének.

Fáradt, kimerül, tanácstalan és zavar – sorolta Biden problémáit az orvos. Kiemelte:

Biden nem tudja, mi történik Ukrajnával.

Hozzátette: Kognitívan nem alkalmas a vezetésre, ezért le kell mondania, mielőtt tovább szenvedne az ország. Ronny Johnson mindezt még Joe Biden Greensboroban elmondott beszéde előtt közölte a nyilvánossággal. Biden a helyi mezőgazdasági és műszaki egyetemen beszélt, majd annak végén oldalra fordult, és kezet nyújtott. De nem volt ott senki sem. Majd zavartan lesétált a színpadról.