Hirdetések
Hirdetések

Megtalálták annak a balassagyarmati származású nőnek a gyilkosát Amerikában, aki egy hokitáskába gyömöszölte áldozatát néhány napja Queensben. A New York Post online kiadásában videót is bemutatott a gyilkos elfogásáról.

Hirdetések

A család ezermestere követte el azt gyilkosságot, amelyről világszerte adtak hírt péntek óta. Az eset különös kegyetlensége miatt lett felkapott. Az első értesülések szerint a tettes feldarabolta áldozatát, de a rendőrség hivatalos közlése szerint ez nem történt meg. A gyilkos 55 késszúrással ölte meg a nőt, majd egy sporttáskába tette, egy út mellé rakta, amit egy kutyasétáltató férfi talált meg. Később az is kiderült, hogy az áldozat balassagyarmati származású.

James Essig, a new yorki rendőrség nyomozója közölte: a gyilkos egy 44 éves ezermester férfi az 51 éves nővel való két éves titkos szerelmi kapcsolatát zárta le ezzel. A tettes terhelő adatokat osztott meg a nyomozókkal, elmondta, hogy viszonyuk nemrégiben megszakadt, majd újrakezdődött volna, erről akart beszélni az áldozattal az eset napján.

Az egyik közeli térfigyelő kamera felvételeinek elemzése segített a tettes mielőbbi azonosításában, elfogásáról videót is közzétettek.

Hirdetések