042122 David Bonola, 44, is lead out of the 112 Precinct by NYPD Detecteives after being arrested for allegedly killing the Queens mom. (nypostinhouse) Photo by Matthew McDermott
Hirdetések

Megtalálták annak a balassagyarmati származású nőnek a gyilkosát Amerikában, aki egy hokitáskába gyömöszölte áldozatát néhány napja Queensben. A New York Post online kiadásában videót is bemutatott a gyilkos elfogásáról.

A család ezermestere követte el azt gyilkosságot, amelyről világszerte adtak hírt péntek óta. Az eset különös kegyetlensége miatt lett felkapott. Az első értesülések szerint a tettes feldarabolta áldozatát, de a rendőrség hivatalos közlése szerint ez nem történt meg. A gyilkos 55 késszúrással ölte meg a nőt, majd egy sporttáskába tette, egy út mellé rakta, amit egy kutyasétáltató férfi talált meg. Később az is kiderült, hogy az áldozat balassagyarmati származású.

James Essig, a new yorki rendőrség nyomozója közölte: a gyilkos egy 44 éves ezermester férfi az 51 éves nővel való két éves titkos szerelmi kapcsolatát zárta le ezzel. A tettes terhelő adatokat osztott meg a nyomozókkal, elmondta, hogy viszonyuk nemrégiben megszakadt, majd újrakezdődött volna, erről akart beszélni az áldozattal az eset napján.

Az egyik közeli térfigyelő kamera felvételeinek elemzése segített a tettes mielőbbi azonosításában, elfogásáról videót is közzétettek.