Hirdetések

A pásztói rendőrök a kutatást mentőszervezet tagjaival, helyi polgárőrökkel, illetve nyomkövető kutya segítségével végezték.

A rendőrségre bejelentés érkezett 2022. május 12-én az éjszakai órákban arról, hogy egy 66 éves nő erdőtarcsai otthonából ismeretlen helyre távozott. A Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül megszervezték a kutatást. A rendőrök, nyomkövető kutyával, a település lakosaival és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjaival kezdték meg a keresést. Az eltüntet végül május 13-án 17 óra körül a Kálló Polgárőr Egyesület tagjai a település külterületén, egy szántóföld melletti bokros  területen épségben megtalálták.  Ezt követően a rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, majd az idős asszonyt további ellátásra kórházba szállították.

A hozzátartozó köszönőlevelet küldött a Pásztói Rendőrkapitányság vezetőjének. A levélíró megfogalmazta, hogy nagyon hálás mindenkinek, aki a keresésben részt vett, mivel reményt, hitet adtak, hogy előkerül a hozzátartozójuk.