Hirdetések

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből.  

Hirdetések

Érsekvadkert belterületén haladt 2022. május 12-én 6 óra 45 perc körül kerékpárral egy 65 éves nő, amikor az egyik útkereszteződésben az „Elsőbbségadás kötelező” és a „Kerékpárút vége” közúti jelzőtáblák ellenére nem adott elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak és annak nekiütközött. A baleset következtében a kerékpáros megsérült.

Egy 66 éves férfi közlekedett ugyanezen a napon a reggeli órákban személygépkocsival Salgótarján irányába, amikor a lucfalvai útkereszteződésben balra kanyarodása során összeütközött a vele szemben egyenesen haladó személygépkocsival. A baleset következtében ketten megsérültek.

Salgótarján irányából Cered felé közlekedett motorkerékpárral május 15-én 12 óra 45 perckor egy 57 éves férfi, amikor egy balra ívelő kanyarban a motorkerékpárjával szalagkorlátnak ütközött. A balesetben a motoros megsérült.

Az elmúlt napokban a megye rendőrei további két személyi sérüléssel járó és több, mint tíz anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.