Hirdetések

A TV2 műsorvezetője hétvégén tett közzé egy videót arról, hogyan készül a csatorna Ázsia Expressz című műsorára. Néhány pillanat alatt kiderült, hogy Nóra kezében egy kávéfőzővel járkál, aztán elmegy sminkeshez, öltöztetőhöz, majd utazás a forgatás helyszínére és munka!

Közben pedig megkapta, hogy úgy néz ki, mint egy koszorúslány. Az internetes fórumokon néhányan úgy hitték, hogy lesajnálóan beszélt neki valaki a kinézetéről, annyira rosszul állt neki az öltözéke. Pedig szó nincs erről!

Kiderült, hogy egyik kollégája, Oláh Ákos szájából hangzott el a mondat, amire sokan felkapták a fejüket. Ákos balassagyarmati származású, a TV2 egyik kreatív producere, aki most az Ázsia Expresszel dolgozik.

Oláh Ákos, a TV2 Ázsia Expressz kreatív producere. (fotó: facebook.com/Oláh Ákos)

Oláh Ákos az ipolyinfo.com megkeresésére elmondta, valóban a fejdíszre gondolt, amikor azt a bizonyos megjegyzést tette Nórira, mert természetesen a csinos palóc lányok jutottak róla eszébe még Ázsiában is. A kreatív producer hozzátette, a forgatás még javában zajlik, de ő már haza is tért, Budapesten tartózkodik és a műsor utómunkáján dolgozik.

Az, hogy a műsorvezető végül viselte-e a fejdíszt, ősszel a valóságshow-ból kiderül.