Hirdetések

A balassagyarmati bróker-ügyként megismert csalásban egy 43 éves helyi férfit gyanúsítanak többrendbeli jelentős károkozással.

Hirdetések

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított magas hozamot ígérve, valótlan indokokra és különféle befektetési lehetőségekre hivatkozva több magánszemélytől kért és kapott nagyobb összegeket. A sértetteknek ígért hozam kifizetését rövid határidőre ígérte, és folyamatosan azt a látszatot tartotta fent, hogy valós ügyletről van szó. A terhelt az átvett összegeket nem fizette vissza, és az ígért kedvező hozamokat sem fizette ki minden esetben a sértetteknek, akiknek cselekményével több millió forint kárt okozott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy azok akiket a férfi hasonló jellegű módszerrel megkárosított, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen munkaidőben a rendőr-főkapitányságon (Salgótarján, Rákóczi út 40. szám), vagy tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.