Hirdetések

Ma este véget ér a 2021/2022-es NB2-es kézilabda idény, amelynek Északi csoportját a teljes időszak alatt magabiztosan uralta a balassagyarmati Kábel SE férfi csapata. Az egész szezonban nem kellett úgy izgulni, mint ahogyan ma kell majd, délután 5 órától.

Mert ma játssza utolsó NB2-es meccsét a balassagyarmati csapat az Ipolypart utcai Sportcsarnokban, és annak ellenére, hogy már biztosan bajnokká avatják a Kábel SE-t, s így mindegy, milyen eredmény születik, mégsem közömbös a vége.

Ma ezen a mérkőzésen dől el az is, hogy a gyarmatiak már ezen a vasárnapon feljutnak-e az NBI/B-s bajnokságba, vagy további munkás napok jönnek. Bárány Zsolt, a Kábel SE edzője a Megafon rádióban részletesen beszélt arról, hogy nagyon jó esélyek vannak az NBI/B-s tagságra, azonban hangsúlyozta azt is, hogy véres küzdelemmé válik a ma délutáni mérkőzés.

A Kábel SE csapata sokáig veretlen volt, de múlt héten olyan meccsen maradtak alul, amiből győztesként kellett volna kijönniük. Bárány szerint elfáradtak a fiúk, éppen ezért nehéz nap előtt állnak, kell a nézők biztatása ahhoz, hogy ne csak nyerni tudjanak, hanem olyan arányú győzelmet arassanak, ami által megkérdőjelezhetetlenné válik a magasabb osztályba jutás.