A gyanú szerint az apa megölte két tizenéves lányát Aszódon, majd öngyilkosságot kísérelt meg – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) pénteken.

Csütörtökön este, egy aszódi társasházban találtak rá egy 14 és egy 16 éves lány holttestére. A nyomozás adatai szerint a lányok Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkeztek láthatásra május 20-án. A 46 éves férfi – nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg – írták.

Családi tragédia Aszódon. (videó: youtube.com)

Az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik – közölték.

A közlemény szerint a rendőrök csütörtök este állampolgári bejelentésre érkeztek tűzoltókkal együtt az aszódi társasházi lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A két lány az ágyában feküdt.

A PMRFK több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja a további eljárást.

Hirdetések
Hirdetések