Hirdetések

Rájátszással kell bizonyítania a balassagyarmati kézilabda klubnak, hogy tényleg ők az ország legjobbjai az NB2-ben – értesült az ipolyinfo.com. Sportági informátorunk szerint egyetlen hiba miatt nem kapott azonnali tagságot a Kábel SE a magasabb osztályban.

Múlt hétvégén megnyerte az NB2-es férfi kézilabda bajnokság Északi csoportját a balassagyarmati Kábel SE csapata. A teljes idény során első helyen álltak a gyarmatiak, a végére pedig tetemessé vált a különbség a vezető helyen lévő Kábel SE és az üldözők között.

Azonban ez nem volt elég ahhoz, hogy a szabályok szerint ők jussanak fel az NBI/B-be szinte automatikusan. Az utolsó előtti NB2-es meccsüket elvesztették, ezért az így romló statisztikájuk alapján már csak rájátszással dőlhet el, hogy Magyarországról melyik csapat lehet új tag a magasabb osztályban.

Bárány Zsolt edző szerint tény, hogy a legkeményebb csoport éppen az övék volt, és ebben úgy lettek bajnokok, hogy uralták az egész év során. Ezért bárki ellen is kell megküzdeniük, magabiztosan tudnak kiállni majd a pályára.