Hirdetések

Mennyibe került 1996. október 25-én 1 kiló párizsi? A helyesen tippelők jutalma, hogy örülhetnek a válaszuknak. A videó elindításakor jön a válasz. Közben pedig megnézhetitek, hogy mi volt a hamarosan végleg bezáró balassagyarmati kínai áruház helyén.

Hirdetések

A balassagyarmati városi televízió 1996 októberében bemutatott VHS reklámfilmjében a Plus Áruházban működő Árpád Hentesbolt kínálata látható. Az 1992-ben megnyílt áruház egy saras, gödrös, parkolóként használt területen épült fel. Akkoriban ez volt a legnépszerűbb bevásárló hely Balassagyarmaton, története – benne az Árpád Hentesbolt működése is – a kétezres években ért véget az üzletlánc megszűnésével.

Érdekesség, hogy a Plus hálózatát a Spar vette meg, amellyel útját állta a további terjeszkedésnek, és annak is, hogy más diszkontmárka telepedjen le a helyére. Balassagyarmaton is ez történt, a kínai áruházzá változott Plus a Spar tulajdonában volt máig. Az Aldi által megvásárolt ingatlan fejlesztése ősszel történik meg, a nyitás pedig még Karácsony előtt várható.

A balassagyarmati Árpád Hentesbolt 1996 októberi reklámja. (forrás: Városi Televízió Balassagyarmat)

Hirdetések