Hirdetések

A szécsényi rendőrök rövid időn belül azonosították és előállították a 15 éves fiút, aki egy felújítás alatt álló ingatlanból lopott.

Hirdetések

A rendőrségre 2022. május 31-én 7 óra 18 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy rimóci ingatlanból ismeretlen tettes több értéket ellopott.

A rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves rimóci lakost.

A fiatalkorú 2022. június 1-jét megelőző három hét alatt több alkalommal eddig ismeretlen módon ment be egy felújítás alatt álló rimóci ingatlanba és onnan arany láncot, motoros fűrészt, húsz használt mobiltelefont, hátizsákot, a sértett ház előtt nyitott állapotban parkoló személygépkocsijából rádiós magnót, és pendrive-ot lopott el. A cselekményével a sértettnek 215.000 forint kárt okozott.

A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították és folytatólagosan elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a fiatalkorút, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Hirdetések