Hirdetések

Vaddal ütközött egy autós, baleset a 21-es úton, fák dőltek a sínekre, mozgalmas hétvége volt az utakon és a vasúton is.

Hirdetések

Vaddal ütközött egy személyautó péntek éjszaka a 22-es úton, Hugyag közelében. Az ütközés után a jármű keresztbe fordult az úttesten és félpályás útzárat képzett. A szécsényi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, letolták az úttestről, majd homokkal felitatták az úttestre folyt hűtővizet. A sofőr itt is elhagyta a helyszínt az egység kiérkezése előtt.

Összeütközött két személyautó a 21-es főúton, Mátraszőlős közelében szombat reggel. A pásztói hivatásos tűzoltók áramtalanították és elmozdulás ellen rögzítették a járműveket. Az autókban egy-egy ember utazott, őket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Két húsz méteres akácfa dőlt a vasúti sínekre Magyarnándor külterületén szombat reggel, melyekbe az arra közlekedő személyvonat beleütközött. A vonat nem hagyta el a sínpályát, az utasok sem sérültek meg, de útját nem tudta folytatni az akadály miatt. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fákat a sínekről, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.