Hirdetések

Áll a forgalom a közúton és a vasúton is Nagymarosnál, mert ma délután hatalmas esőzés történt a környéken. Közben a fővárosban is térdig érő víz van, ott is akadozik a közlekedés.

A Mávinform tájékoztatása szerint Nagymaros és Szob között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, mert sárlavina zúdult le a hegyoldalból.

A Budapest–Szob vonalon a vonatok csak Nagymarosig közlekednek és onnan indulnak vissza a Nyugati pályaudvarra.

• A MÁV-START pótlóbuszos közlekedést szervez, melyek Kismaros–Szob között Kóspallag–Márianosztra útirányon át közlekednek. A pótlóbuszok nem érintik Nagymaros-Visegrád, Nagymaros, Dömösi átkelés, Zebegény, Szob alsó állomásokat és megállóhelyeket. A buszok 30-40 perc többletmenetidővel közlekednek.

• Sem vonatközlekedést, sem pótlóbuszos közlekedést nem tud biztosítani a MÁV Dömösi átkelés, Zebegény, Szob alsó között.

• A vonalon közlekedő, Szob, Párkány határállomáson ki- és belép nemzetközi vonatok kerülő útirányon történő közlekedésének szervezése folyamatban van. A Nyugati pályaudvarról Prágába 15:40-kor induló 272-es Metropolitan EC vonat kerülő útvonalon Komárom érintésével