Hirdetések

A balassagyarmati nyomozók büntetőeljárást indítottak a 24 éves férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint a munkatársától lopott.

Hirdetések

A rendőrségre 2022. június 8-án 9 óra 24 perckor érkezett a bejelentés, miszerint előző napon a balassagyarmati munkahelyén ismeretlen tettes ellopta a sértett pénztárcáját. 

A rendőrök a bejelentést követően egy órán belül beazonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves hugyagi lakost.

A férfi még korábban ellopta a sértett kulcsát, amellyel 2022. június 7-én 14 óra körül – kihasználva munkatársa távollétét – kinyitotta az öltözőszekrényét. A tettes a sértett pénztárcáját, a benne lévő bankkártyáját, készpénzét és okiratait magához vette, majd a bankkártyával még aznap egy italboltban és élelmiszerboltban különböző árucikket vásárolt.

A rendőrök a férfit a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, ahol csalás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Hirdetések