Hirdetések

Ma adták át a 2021. évi hegyikerékpáros kiemelt versenysorozat, a Top Maraton díjait. Az esemény Nagykovácsiban volt, ahol a díjátadó a szintén most rendezett Crosskovácsi maraton után volt. Egy balassagyarmati sportoló az ország egyik legjobbja lett.

Hirdetések

Az idén 41 éves balassagyarmati Ibrányi Attila több évtizedes sportmúlttal számos díjat gyűjtött össze, gyerekkora óta szinte minden napját kerékpáron tölti. Állítja: a szigorú edzések által tud folyamatosan jó eredményeket szállítani, még úgy is, hogy sokszor elégedetlen önmagával szemben.

A 222 Sport Alapítvány sportolója ma a Crosskovácsi maratonon indulva kategóriájának második helyét szerezte meg. Ahogy a tavalyi egész évet vizsgálva is hasonló erőben volt. Az országszerte több helyszínen megszervezett erdei maraton versenysorozatban, a Top Maratonban is a legjobbak között volt.

A délutáni ünnepségen Nagykovácsiban tehát két díjat is kapott Ibrányi. A mai versenyen elért második helyért járó érem mellett ő lett kategóriájában Magyarország 2. legjobb felnőtt hegyi kerékpáros versenyzője is.

Top Maraton 2021, közép táv, Master2 kategória, felnőtt férfiak

helyezésnévklubösszpont
1.Vastag SzabolcsBringabanda SC1070
2.Ibrányi Attila222 Sport Alapítvány840
3.Horváth ÁkosSólyom Team770