Göd, 2019. október 1. Az M2-es gyorsforgalmi út Budapest-Vác közötti szakaszának 2x2 sávos fõpályája Göd határában 2019. október 1-jén. Ezen a napon átadták a forgalomnak az M2-esnek ezt a szakaszát. MTI/Szigetváry Zsolt
Hirdetések

A közútkezelő munkálatai miatt lezárják az M2 autóutat, ezért nem lehet majd fel- és lehajtani sem az egyik szakaszon. Akik időterv szerint közlekednek, hosszabb menetidővel számoljanak, mert nem csak kerülni kell, hanem a nagyon forgalmas 2-es főútra terelik az autósokat, ahol lassabb a haladás.

Hirdetések

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint 2022.06.19-én reggel 6 órától lezárják a teljes M2 autóutat a Gödöllői (36-os csomópont, Vác-dél) és a 12-es főúti (48-as csomópont, Vác-észak) csomópontok között, így a Rádi és a Kosdi csomópontban nem lehet majd az M2 autóútra felhajtani egyik irányba sem, illetve a 12-es főúti csomópontban Budapest felé és a Rádi csomópontba a határ felé sem közlekedhetnek a járművek. A munkálatok ideje alatt a forgalom a 2-es számú főúton közlekedhet. A lezárás várhatóan 16:00 óráig tart.

A munkálatok időtartama alatt megnövekedett utazási idővel kell számolni.