Hirdetések

Mátranovákon, Nemtiben, Szécsényben és Szarvasgedén is ittas autóvezetőket állítottak meg a rendőrök. Az egyiknek jogosítványa sem volt.

Mátranovák belterületén ellenőrizték a gépjárművel közlekedőket a bátonyterenyei rendőrök 2022. június 17-én 5 óra körül, amelynek során két helyi lakossal szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Pár órával később Nemti belterületén intézkedtek a körzeti megbízottak egy 52 éves helyi férfival szemben, aki a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

Ugyanezen a napon az esti órákban a Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei egy személygépkocsival közlekedő 26 éves férfit vontak intézkedés alá Szécsény belterületén, akinek alkoholteszterrel történő ellenőrzése szintén pozitív jelzést adott. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

Másnap az éjszakai órákban a pásztói járőrök állítottak meg egy gépkocsival közlekedő 27 éves sziráki férfit Szarvasgede belterületén. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely a kifújást követően pozitív értéket mutatott.

Az elmúlt három napon a megye rendőrei további kettő ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Hirdetések