Hirdetések

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a 23 éves nőt, aki a sértettet az otthonában bántalmazta és tőle pénzt vitt el.

Hirdetések

A 23 éves nemti lakos 2022. július 9-én 10 óra körül megjelent a sértett házánál a kerítésen átmászott, majd a lakóépület bejárati ajtaján dörömbölt. Az idős férfitől pénzt követelt, annak átadását a sértett megtagadta és többször felszólította a nőt, hogy távozzon. A gyanúsított ekkor az ajtót testi erővel benyomta, majd a házba bement. A férfi a szobából ki akarta őt zavarni, ekkor mindketten felkaptak egy porszívócsövet, amellyel a nő egy alkalommal megütötte a sértettet. A gyanúsított a szobában észrevette az asztalon lévő táskát, azt magához vette, és az abban lévő 8000 forint készpénzzel, és személyes okiratokkal együtt a házból kiszaladt.

A bátonyterenyei rendőrök elfogták és előállították a 23 éves nemti lakost, nála a hatóság tagjai a bűncselekményből származó pénz egy részét megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a nőt kifosztás bűntett és könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.