Hirdetések

A salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették azt a 23 éves helyi férfit, aki meglopta nyaralását töltő ismerősét.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei 2022. július 14-én 9 óra 25 perckor kopogtattak egy 23 éves helyi lakos ajtaján, mivel a megalapozott gyanú szerint július elején két salgótarjáni ingatlan területéről lopott el különböző értékeket.

A helyi lakos tudta, hogy ismerőse július elején nyaralását tölti, ezért megjelent annak salgótarjáni ingatlanánál. Az épület bejárati kapuját kinyitotta és a hátsó udvaron található tárolóból elvitt egy Mercedes típusú elektromos játékautót, egy benzinnel teli kannát és négy alufelnit. A gyanúsított ezt megelőzően egy másik ingatlan udvarára is bement, ahonnan egy kerékpárt és egy akkumulátort vitt magával.

Cselekményével összesen közel 270.000 forint kárt okozott a sértetteknek.Az előállított salgótarjáni lakost a nyomozók üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és – mivel ellene több hasonló jellegű bűncselekmény miatt eljárás volt folyamatban – őrizetbe vették. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására a Salgótarjáni Járási Ügyészségen.

Hirdetések