Hirdetések

Elfogták a rendőrök egy 48 éves férfit Balassagyarmat belvárosában, aki elmenekült azok után, hogy az eladótérben mellkason ütött egy alkalmazottat. Utána egy italboltnál folytatta, az utcán kiabált, amit a kocsmáros nem akart hallgatni, ezért bezárta az ajtót. A történet folytatódott.

Hirdetések

Kedden egy ittas férfi ment be az egyik balassagyarmati üzemanyagtöltő állomás eladóterébe és a vásárlást követően hangosan kiabált az eladóval. Az alkalmazott többszöri kérésére sem hagyta el a boltot, majd őt egy alkalommal, ököllel mellkasán megütötte. A sértett a bántalmazás következtében nem sérült meg.

Pár órával később, a reggeli órákban a terhelt az egyik balassagyarmati italbolt előtt hangosan szidalmazta a kocsmában tartózkodó vendégeket. A kocsma tulajdonosa ezért az ajtót becsukta, amikor a férfi a nyílászáróba belerúgott, és ököllel a falba ütött.

A rendőrök a férfit elfogták a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, ahol kétrendbeli garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A hatóság a 48 éves balassagyarmati lakos ellen hasonló jellegű bűncselekmények miatt folytat eljárást. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Hirdetések