Hirdetések

Egyelőre nincs gazdája annak az autónak, amely napok óta Karancsságnál az út melletti árok bozótos területén áll. Úgy tűnik, mint ha rejtőzködne az autó, az internetes fórumokon már nevet is adnak neki.

Műszaki hibás járműveket általában az utak melletti padkán szoktak hagyni a tulajdonosok, mögé kiteszik az elakadásjelző háromszöget, így gondosan figyelmeztetik a közlekedőket, hogy akadály van az útnál. Olyan is van, amikor egy baleset miatt árokba hajt a sofőr és a kárelhárítás végéig ott vesztegel a jármű, azonban úgy látszik, olyat még sokan nem láttak, hogy az út melletti bozótosban pihentetné bárki is autóját. Márpedig Nógrádban már ez is létezhet, főleg a kánikulában!

Többen is felhívták a figyelmet internetes fórumokon erre az Opel márkájú autóra, valószínűleg féltik is a kis autót, és persze az is lehetséges, hogy tényleg hűsölteti valaki a kocsiját. Minden esetre mi szóltunk, a tulajdonosa inkább vigye el, mostanában egy használt autó is nagyon drága! Jó lesz még később is valamire!