Hirdetések

Már hajnalban arról tájékoztatta szerkesztőségünket munkatársunk, hogy nem tud részt venni a mai tevékenységekben, mert feleségével együtt a balassagyarmati kórházban vannak, várják, hogy megszülessen gyermekük. De nem így történt.

Felkészült az apaságra Almási Zoltán kollégánk, aki többnyire sport és bűnügyi hírekkel látja el az ipolyinfo.com olvasóit. Az ilyen hírekre éhes közönségünk majdnem sztorik nélkül maradt, mert feleségével, Martinával még virradatkor kórházba siettek.

Ennek ellenére a reggeli forgatagban már mindketten Balassagyarmat belvárosában sétáltak, ezt mindig éber újságíró kollégája szúrta ki, ezért azonnal kérdőre vontuk Zolit:

Nem tudom, mi van, még sosem szültem! Nehezen indult a reggelünk, sűrű fájdalmakkal, de még nem volt itt az idő. Most sétálunk, és várunk.

Aztán késő délelőtt újra kórházba rohantak, erősebb fájdalmakat érzett Martina, ettől kezdve egészen délután 4 óráig kellett türelemmel lenniük. Körülbelül ekkor volt már biztosra vehető, hogy 2022. augusztus 31. napja történelmi pillanat lesz az Almási család életében, és valóban:

16:54-kor megszületett Alíz, aki az ipolyinfo.com friss apukája szerint viszonylag nyugodtan viseli a vadonatúj világot, és cikkünk írásakor, nem sokkal este fél hét után sokat sír, ahogyan valószínűleg pont ezt teszik most a szülők is örömükben!

Isten hozott Alíz! Boldog életet kíván az ipolyinfo.com stábja Neked és szüleidnek is!