Hirdetések

Több mint 147 millió forintból építettek új ipari termelőcsarnokot Érsekvadkerten. A Nyugat-nógrádi település vezetői szerint előnybe kerülhetnek azzal, hogy most már nem csak üres területeket tudnak kínálni, hanem egy kész épület is rendelkezésre áll, a betelepülő vállalkozás számára ez jelentős költségmegtakarítás lehet.

Hirdetések

Az iparterület már készen van, a település Budapest felőli végén, a 22-es út mellett várja az elsősorban feldolgozóipari befektetőket, akik a bőség zavarával küzdhetnek: minden infrastruktúrával ellátott üres telket vagy készen lévő csarnokot is választhatnak igényük szerint.

Az önkormányzat törekvése az, hogy közvetett módon helyben tudjon munkát adni a település lakói számára, ezért vágott bele ipari területek kialakításába, majd második ütemben egy új csarnok építésébe is.

Az elkészült épület 800 négyzetméternyi alapterületű, többféle felhasználást tesz lehetővé – olvasható a település által kiadott sajtóközleményben. A csarnokhoz utat is építettek, valamint parkolókat is kialakítottak.

Hirdetések