Hirdetések

A kórházban meghalt egy 23 éves férfi, akit ismerősei bántalmaztak Erdőkertesen.

Hirdetések

Egy szemtanú tett bejelentést a központi segélyhívóra 2022. szeptember 1-jén este, látta, ahogy Erdőkertesen két férfi megállás nélkül, durván bántalmaz egy harmadikat. A rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek. A nyomozás eddigi megállapításai szerint a 23 éves áldozat volt élettársa erdőkertesi házához ment, ahol ordibált és szidalmazta a nőt, mire annak két testvére a 31 éves G. Gábor, valamint a 41 éves G. Zsolt rárontott a fiatal férfire.

A dulakodás elfajult, a testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötte és test szerte rúgdosta a sértettet. A fiatalember eszméletét vesztette, a földön magatehetetlenül feküdt, mire a két testvér behúzta a garázsba, testét egy kabáttal letakarták a fejére egy radiátort húztak. A sértett olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentősöknek a helyszínen újra kellett éleszteni- kórházba vitték.

Az orvosok megállapították, a 23 éves férfi koponya és arccsontok többszörös töréseit, szegycsont törését, valamint koponya zúzódását szenvedte el, minek következtében traumás agyvizenyő alakult ki. A fiatalember a gondos orvosi ellátás ellenére szeptember 2-án a kórházban meghalt.

Forrás: police.hu

A kegyetlen bűncselekménnyel meggyanúsított két férfi csak részben ismerte el tettét, egyikük panaszt tett a gyanúsítás ellen. Velük szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatásukat.