Hirdetések

Megszökött a bűnügyi felügyeletből az a 24 éves férfi, aki autójával villanyoszlopnak csapódott Kispesten.

Hirdetések

A férfi a XIII. kerületi tartózkodási helyét 2022. szeptember 3-án a délutáni órákban hagyta el, kocsiba szállt, majd nem sokkal 14 óra után a XIX. kerületben a Határ úton balesetet okozott. Az ütközést követően egy közeli erdőbe futott, ahol egy késsel levágta a lábán lévő nyomkövetőt.

A nyomkövető megrongálódását észlelték a rendőrök, akik azonnal fel is hívták a férfit. A hívást még fogadta, de később bontotta a vonalat, a telefont is kikapcsolta.

A rendőrök az erdőben megtalálták a levágott nyomkövetőt, M. Tamást pedig alig két órával később a XIX. kerületben, egy Pannónia utcai lakásban fogták el. A IX. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, és fogolyszökés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi vallomásában azt állította, hogy a baleset következtében esett le a lábáról a bilincs.

A férfi ellen a bíróság korábban közúti veszélyeztetés, járművezetés ittas állapotban és kábítószer birtoklása miatt rendelt el lakhelyelhagyási tilalmat. A nyomozók az őrizetbe vett M. Tamással szemben most előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Hirdetések