Hirdetések

Nógrád megye közútjain az elmúlt négy napon tizenegyen sérültek meg közúti közlekedési balesetben.

Egy 62 éves balassagyarmati férfi közlekedett személygépkocsival 2022. szeptember 5-én a hajnali órákban Alsópetény irányából, Nézsa felé, amikor Keszeg irányába történő kanyarodása során az úttestről lesodródott és a tetején átfordulva az út melletti bozótos területen állt meg. A baleset következtében a gépjármű vezetője és mindhárom utasa megsérült.

Szintén megsérült az a 23 éves gépkocsivezető abban a balesetben, amely 2022. szeptember 6-án 17 óra 50 perckor történt a 22-es számú főút egyes kilométerszelvényében. A balassagyarmati sofőr Érsekvadkert irányából Rétság felé haladt, amikor egy lejtős, balra ívelő kanyart elhagyva a jármű az esőtől nedves úttesten megcsúszott, és a bal oldali füves árokba borult. A baleset során a vezetőn kívül két utas is megsérült.

Ugyanitt, 19 óra 30 perckor a közlekedési balesetnél a helyszínelésben részt vevő forgalomirányító rendőrt egy, a főúton Érsekvadkert irányából figyelmetlenül közlekedő 29 éves tereskei lakos személygépkocsijával elütött. Az egyenruhás a balesetben sérülést szenvedett.

A megye rendőrei további három személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.