Hirdetések

A tengerparti élmény azóta létezik Magyarországon, amióta nekünk a Balaton a Riviéra. A legújabb korban pedig már Nógrád megyéhez közeli helyeken is megkapható a beach hangulat, még ha annak okozója a szélsőséges időjárás. Olvasónk ismét meglepett minket egy remek képpel!

Továbbra is várjuk a csodálatos fotókat a természet érdekes arcairól és átalakulásáról! Az ipolyinfo@ipolyinfo.com címünkre rendszeresen kapunk képeket folyókról, erdőkről és hegyekről, a páratlanul szép Nógrád és a Dunakanyar minden részéről.

Kiri Julianna olvasónk a Duna és Visegrád látványát küldte el nekünk újra. Korábbi képet itt nézhető meg, a két felvétel között pedig mindössze az eltelt idő a legnagyobb különbség. Sajnos, továbbra is extrém aszály sújtja Magyarországot, ennek okozata a Duna alacsony vízállása is.

Tengerparti élmény. (fotó: Kiri Julianna)

Más, pozitívabb megközelítésben a fotón a Duna munkájának eredménye jó látható, hiszen a finom hordalékból most homokos part alakult ki, amit sokan használnak a kellemes őszi napokon is helyi tengerpartként.