Hirdetések

Az egyetlen amatőrként neki kell kiesnie a TV2 Séfek séfe főző vetélkedőjéből, ezt mondta Ghebali Kenza, a műsor balassagyarmati játékosa a ma esti adásban. Attól tart, hogy Pereszlényi Alexandra séf le fogja járatni őt. A két lány között forr a levegő.

Három csapatra osztva versenyeznek amatőrök és szakmájukat ismerő séfek együtt, akik minden adásnapon egyre kevesebben vannak már. A játék során megadott alapanyagokból készételt kell alkotniuk saját elképzelésük alapján. Egyes napokon egyéni versenyekben, máskor csapatban együttműködve kell bizonyítaniuk. A műsorból hetek óta fogyatkoznak a résztvevők, a játékosok dolga minden nappal nehezebb.

Ma este a főzés közben a csapatok tagjainak egy futógépen is teljesíteniük kellett. Felváltva futottak is, összesen 6 kilométer megtétele volt a kötelező feladat, ami mindenkinek sikerült.

Ghebali Kenza, a Séfek séfe balassagyarmati játékosa. (fotó: TV2)

Az elkészült ketogén diétás ételek tálalásakor erős kritikát kapott a csapatvezetőtől Ghebali Kenza, akinek meggyőződése, hogy az már Alexandra hatására történt, miközben szerinte semmi rosszat nem tett.

A fogásokat zsűriző diétás celebek elégedettek voltak, azonban a piros csapatban játszó Kenza maga alatt volt, félt, hogy ma ki fog esni a versenyből. Vigaszként kapott is egy puszit a homlokára a csapatkapitánytól, Vomberg Frigyes profi konyhafőnöktől.

Kenza úgy érzi, a verseny során ez volt a legeslegrosszabb főzés, amit megélt, mert megalázóan viselkedik vele jétékostársa. Alexandra viszont úgy látja, hogy Kenza azt érezheti, hogy őt mint „királylányt” letaszította a trónról. A lányok között továbbra sem csillapodott a rossz hangulat.

A gyarmati lány abban is biztos volt, hogy nem ők nyerik meg a mai napot, azaz egyéni főzés következhet, és ő fog kiesni. Véleményét azzal indokolta, hogy szerinte nem lett szép a mai étel tálalása.

Hiába volt az izgatottság, éppen a balassagyarmati versenyző csapatának étele ízlett legjobban a zsűrinek, ezáltal ők védettséget szereztek mára, vagyis most mentesültek a kiesés elleni harctól.

Ám Alexandra még odaszúrt: interjúban mondta el, reméli, hogy Kenzát ki tudja majd ejteni, szóval, holnap is érdemes figyelni az adást, mert újabb nagy harc várható!