Hirdetések

Nógrád megyében az elmúlt négy napon tíz közúti közlekedési baleset történt, amely során hárman sérültek meg.

Hirdetések

Bánk település közelében 2022. október 15-én a délelőtti órákban egy 52 éves férfi személygépkocsival történő közlekedése során egy balra ívelő, bukkanós útszakaszból kiérve nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító gépjármű hátuljának, majd a szemközti forgalmi sávba átsodródott, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő járművel. Az ütközés következtében a szemből érkező gépjárművet az út menti fának lökte, amelynek során a sofőr és az utasa megsérült.

Fotó: police.hu

Ugyanezen a napon a délutáni órákban egy 19 éves férfi közlekedett Balassagyarmat irányából Őrhalom felé, amikor az egyenes útszakaszon egy másik gépjármű előzésébe kezdett. A közúti manőver végrehajtása során a szemből érkező jármű közelsége miatt fékezett, a kormányt jobbra húzta, amelynek következtében a vízelvezető árokba sodródott és a gépjárművel felborulva egy fának ütközött. A baleset során a férfi utasa megsérült.

Fotó: police.hu

Az elmúlt négy napon a megye rendőrei további nyolc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és kettő ittas járművezetővel szemben intézkedtek.