Hirdetések
Hirdetések
Hirdetések

A fővárosi rendőrök és egy járókelő a Margit hídon húztak vissza egy sokkos állapotba került fiatal nőt. Az életveszélyes intézkedést az egyik járőr testkamerája rögzítette.

https://www.youtube.com/watch?v=fI3hN7Z7axA

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőreit 2022. október 17-én 21 óra 30 perc körül a Margit hídhoz riasztották, mivel onnan egy fiatal készült beugrani a Dunába. A lány már a korláton kívül ült, és egy arra járó férfi tartotta vissza, aki szintén átmászott a korláton.

A járőrök a VIII. és XIII. kerületből is perceken belül a helyszínre értek, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vízirendészei pedig a folyóról figyelték, ha a lány mégis leugrana. Az egyik rendőr a fiatal kezét ragadta meg, társa a derékszíjánál tartva biztosította, nehogy elveszítse egyensúlyát. Egy másik járőr a kőfalra felmászva a lány másik karját, míg kollégája a korlát alatt a lány lábát fogta meg. Az egyenruhásoknak és civil segítőjüknek végül együttes erővel sikerült visszaemelni a 19 éves nőt, aki sokkos állapotban küzdött ellene, hogy megmentsék. Mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték.​

Hirdetések