Hirdetések

Az október 23-ai ünnepi megemlékezések és rendezvények miatt Salgótarjánban és Balassagyarmaton útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hirdetések

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:

  • az ünnepi megemlékezés és emlékfutás megtartása miatt október 23-án 8 órától 13 óráig Salgótarjánban, a Rákóczi út – Munkás út kereszteződése, és a Rákóczi út – Pécskő út kereszteződése közötti szakaszon teljes útlezárás lesz érvényben. Kerülni a Munkás út – Szerpentin út – Hargita körút – Pécskő út irányába lehet.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi forgalomkorlátozások várhatóak:

  • október 23-án 12 órától 18 óráig a városi ünnepi rendezvény miatt lezárják a Bajcsy – Zsilinszky út, Deák Ferenc út – József Attila út közötti szakaszát, valamint 15 óra és 18 óra között lezárják a Deák Ferenc út, Bajcsy Zsilinszky út – parkoló udvar bejárat közötti szakaszát, továbbá a Bajcsy – Zsilinszky út, József Attila út és Rákóczi út közötti szakaszát és a Rákóczi út, Bercsényi út – Szabó Lőrinc út közötti szakaszát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

Hirdetések