Hirdetések

Ingyenes láthatósági eszközökkel várják az érdeklődőket ebben az évben is a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési bizottságának munkatársai.

Hirdetések

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 2022. október 17. és december 4. között rendezi meg a „Látni és látszani” elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányát, amelyhez a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is csatlakozott.

A kampány egyik kiemelt eseményeként 2022. november 4-én 9 óra és 13 óra között kerül megrendezésre a „Light Friday” elnevezésű program, amely során a balesetmegelőzési bizottság munkatársai a salgótarjáni TESCO áruházban elhelyezett információs pultnál az érdeklődők részére – a készlet erejéig – ingyen biztosítanak láthatósági mellényt és karpántot, kerékpáros lámpaszettet, valamint fényvisszaverő matricát.

A kampánnyal kapcsolatos további információk a www.latnieslatszani.hu és a https://kreszvaltozas.hu/ oldalon, valamint a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság prevenciós facebook oldalán érhetők el.