Hirdetések

A salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették azt a 25 éves salgótarjáni férfit, aki november elején egy garázsból több mint százezer forint értékben lopott el különböző tárgyakat. A férfi rovásán azonban több is volt.

Hirdetések

A salgótarjáni lakos 2022. november elején a megyeszékhelyen lévő garázs ajtaján lévő lakatot lefeszítette és onnan három kerékpárt, valamint kerítéselemeket, dísztárcsákat, gumiabroncsokat és vashordókat lopott el. Ezt követően a 25 éves férfi ismét visszatért a garázshoz és onnan kézi kiskocsit, valamint összekötegelt vezérdrótot és további értékeket vitt magával, így a lopással a sértettnek közel 110.000 forint kárt okozott. A salgótarjáni lakos az ellopott tárgyak egy részét a közeli színesfém-átvevőhelyen értékesítette, amelyet a nyomozók lefoglaltak.

Fotó: police.hu

A nyomozás során megállapítást nyert az is, hogy a férfi 2022. augusztus elején egy megyeszékhelyi vegyesbolt ablakáról a fém rácsot leszakította, és az épületbe bement, azonban csak a mellékhelyiségig jutott, onnan az üzlet más részeibe nem tudott átmenni, így onnan üres kézzel távozott.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a férfit elfogták és előállították. A nyomozók lopás vétség, valamint lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a salgótarjáni lakost kihallgatták. A hatóság tagjai a terheltet őrizetbe vették, mivel ellene más bűncselekmények elkövetése miatt több eljárás is folyamatban van.

Hirdetések