Hirdetések

A Nógrád megyei rendőrök lezárták az ellen a 45 éves férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett.

Hirdetések

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2022. szeptember 24-én 20 óra 39 perckor Magyarnándor belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Balassagyarmati Járásbíróság 2023. július 13. napig a közúti járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A 45 éves Hugyagon élő lakost az egyenruhások előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amelynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte és vallomásában kitért arra a tényre, hogy vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett, és tudomással bírt arról is, hogy el van tiltva a közúti járművezetéstől.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a férfi ügyében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek.

Hirdetések