Hirdetések

Minden előtt a jó hír: a hűségszerződéses ügyfeleket nem érinti az áremelés. És most lássuk, mennyiben és mikor változik a távközlési szolgáltató díjszabása. Fontos kérdés az is, hogy mi okozza a módosítást.

Hirdetések

A Digi nagyvonalúan arra hivatkozik, hogy a makrogazdasági helyzet indokolja az áremelést, közleményében röviden említi meg, hogy az energiaválság is közrejátszik a drágulásban. Állítása szerint a telekommunikációs szektorban többen is hasonló döntést hoztak, ők sem maradnak ki a sorból.

Az árváltozás valamennyi DIGI és az Invitel kábeltelevízió, internet és vezetékes telefon szolgáltatását, valamint a DIGI műholdas szolgáltatásait is érinti. Ez alól kivételt a határozott hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfelek jelentik, számukra a DIGI a vállalt hűségidő végéig változatlan áron biztosítja szolgáltatásait.

Az önálló vezetékes internet szolgáltatással rendelkező ügyfelek előfizetésének ára 2.000 forinttal, a csak műholdas (DTH) előfizetéssel rendelkező ügyfelek szolgáltatásainak ára 1.000 forinttal, míg a két vagy három vezetékes szolgáltatással rendelkezők csomagjai 1.500 forinttal kerülnek többe januártól.

Az áremelések mellé kedvezményt is mellékeltek, ennek különféle feltételeket szabtak, akik élni szeretnének a lehetőségekkel, néhány héten belül jelezniük kell a szolgáltató számára.