Hirdetések

Az RTL X-Faktor című műsorában Gáspár Laci énekes, dalszerző elárulta, hogy melyik nógrádi városban született. Bemutatkozása során arra is fény derült, hogy egy kissé izgulós, félénk ember, szereti a lila színt. Ebből már mindenkinek tudni kell, mi következik.

Hirdetések

Rohamléptekben halad az idei X-Faktor újabb énekes tévészériája, nemsokára kihirdetik az idei győztest. Hétről hétre szűkül azok köre, akik közül kiválasztják a 2022-es nyertest. A legjobbnak ítélt előadó számára.

Gáspár László vagyok, Balassagyarmaton születtem, nagyon szeretem A kis herceg történetét, kedvencem a lila szín, és imádom a hosszú sétákat az esőben.

– ezzel konferálta fel az általa felkészített versenyzőt a dalos műsor tegnapi adásában. a zsűri balassagyarmati tagja.

A Gáspár Laci által segített versenyző, Mihályfi Luca.

A rejtvénynek szánt szavak után kiderült, hogy a világ egyik legkiválóbb popzenei előadójától hozott egy dalt versenyzője számára, akitől ezúttal is csodát várt Laci. Reménye beteljesült, Prince Purple rain című slágerének előadása a közönség tetszését is elnyerte.

Mihályfi Luca tegnap sikerrel teljesített, és továbbjutott a döntőbe. A jövő heti műsorban a legjobb három egyikeként fog újra énekelni.