Hirdetések

Halált okozó testi sértés bűntettével vádolja az ügyészség azt a férfit, aki egy kocsmai italozás után úgy ütötte meg társát, hogy a sértet a fejét az úttest betonozott részébe ütötte, majd néhány nap múlva meghalt.

Hirdetések

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vádirata szerint 2022. július 29-én, munka után, a 29 éves vádlott az egyik Nyíregyházához közeli településen lévő presszó kerthelyiségében italozott, többek között a sértettel együtt. A presszó tulajdonosa az udvar hátsó részében szidalmazó kijelentést tett a saját traktorjára, amit a sértett úgy értelmezett, hogy azt a vádlott neki mondta. Emiatt szóváltás alakult ki a férfi és a sértett között, majd amikor a sértett kiment az utcára, a férfi egy alkalommal, ököllel az állán megütötte. A földre eső sértett beverte a fejét az úttest betonozott részébe. A bántalmazásnak a presszó többi vendége vetett végett.

A sértettnek betört a koponyája, és olyan súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy néhány nap múlva a kórházban meghalt.

Hirdetések