Hirdetések

Nógrád megyében az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Hirdetések

Bátonyterenye felé közlekedett a 23 számú főút irányából 2022. november 23-án éjszaka egy 76 éves nő személygépkocsival, amikor az egyenes útszakaszon a szembejövő forgalmi sávba áttért, ahol összeütközött az ott haladó gépjárművel. A balesetben a 76 éves sofőr megsérült.

Fotó: police.hu

Ugyanezen a napon a hajnali órákban egy 26 éves férfi Nagylóc irányából Szécsény felé haladt személygépkocsival, amikor egy műszaki hibás jármű kikerülése közben a vizes úttesten megcsúszott és a Szécsény irányából közlekedő gépjárműnek ütközött. A baleset következtében mindkét sofőr és egy utas megsérült.

Fotó: police.hu

Vanyarc belterületén, a Kossuth úton közlekedett gépkocsival november 24-én 15 óra 40 perc körül egy 20 éves férfi, amikor az egyenes útszakaszon áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemből érkező 36 éves férfi által vezetett járművel. A baleset következtében a fiatalabb gépkocsivezető megsérült.

Fotó: police.hu

A megye rendőrei az elmúlt napokon további öt anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamit egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Hirdetések