Hirdetések

A salgótarjáni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a két férfit, akik nagy értékben loptak el gázpalackokat egy telephelyről.

Hirdetések

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 28 éves és egy 37 éves helyi férfi ellen.

Fotók: police.hu

A két gyanúsított 2022. december 23-a és december 24-e közötti időszakban egy salgótarjáni telephely kerítését átvágta és oda bemászott. A gázpalackok raktározására használt tároló ajtajáról a lakatot lefeszítették és 4 darab teli állapotú palackot vettek ki onnan. Elhatározták, hogy még több értéket visznek magukkal, így a tároló vas rácsát is átvágták és további 20 palackot loptak el a telephelyről, amellyel közel 1 millió forint kárt okoztak.

Az eltulajdonított gázpalackok egy részét a rendőrök a kutatás során megtalálták és lefoglalták, a többit a gyanúsítottak értékesítették.

Fotó: police.hu

A hatóság tagjai a salgótarjáni lakosokat elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, amely során a bűncselekmény elkövetését elismerték.