Hirdetések

A tavaly decemberi jótékonykodás után újra Balassagyarmatra jött Gáspár Zsolti. Az ismert médiaszemélyiség ezúttal a volt vármegyeháza dísztermét vette célba, ahol ruhaosztásba kezdett a rászorulók részére.

Hirdetések

Jóval a 10 órára meghirdetett ruhaosztás előtt már tömegek várakoztak a díszterem előtt, sokan megtudták a Megafon reggeli műsorából is, hogy Gáspár Zsolti és csapata újra jótékonykodik Balassagyarmaton. A TV2 Farm VIP műsorvezetője az ipolyinfo.com-nak elmondta: évek óta osztanak jó minőségű ruhákat a családdal országszerte, és úgy szerették volna kezdeni az évet, hogy először a nógrádi embereknek segítenek. Így esett a választás Balassagyarmatra, ahova a patvarci és ipolyszögi rászorulókat is várták.

Több mint ötszáz ember számára készültek, ami látható is volt: a gyerekruháktól kezdve, a cipőkön, kabátokon, nadrágokon át óriási volt a választék, volt miből válogatni. A jól szervezett osztás során mindenki öt ruhát választhatott magának. Zsoltitól azt is megtudtuk: hallani fognak még a balassagyarmatiak róla, ugyanis a tervek szerint gyereknapra is visszatérnek a városba.