Hirdetések

G.w.M és Szabyest – ezekkel az előadókkal vitatkozott Gáspár Laci néhány napja az interneten. Szabyest szerint egy ideális világban Gáspár nem kaphatna fellépési lehetőséget sem. Tévéműsor zsűritagja sem lehetne, mert elrontotta az Omega világslágerét.

Hirdetések

A vita eredendően G.w.M és Szabyest, két ismert ember között történt a nyilvánosság előtt, amely munkásságuk bírálatáról folyt. És miután Gáspár Lacit megnevezték a harcban, ezért a balassagyarmati énekes is úgy gondolta, ideje beszállni ebbe.

Igazad van abban, hogy én is szoktam hibázni. Igen, elrontottam azt az Omega-dalt aznap este, amit mind a mai napig bánok is, de ez akkor sem teszi semmissé, hogy az elmúlt 20 évben milyen szakmai eredményeim, slágereim és koncertjeim voltak. (…) Mindenki hibázhat. Ronthat el sorokat. Énekelhet hamisan, még akkor is, ha tehetséges. De ahhoz, hogy beleálljon másokba, először is bizonyítania kell, hogy tud valami. De te, te fiam, te nem tudsz semmi. Szóval inkább hallgass el.

– írta reakciójában Gáspár László. A gyarmati származású énekes az RTL Klub X-Faktor című műsorában adta elő az Omega Gyöngyhajú lány című dalát, amiben bakizott: gyöngyhajú lány helyett zöld hajú lányt énekelt.